Kupci Ytong kuće dobivaju više

 

Zašto bi izabrali Ytong kuću?

Izbor Ytong kuće je najpametnije rješenje za energetski učinkovit dom jer uključuje sve postupke, od projektiranja i savjetovanja do dostave materijala i pomoć Ytongovih stručnjaka u gradnji.

Klikom na željenu opciju doznat ćete detaljnije što uključuje cijena paketa i koje su besplatne pogodnosti!

A) GOTOVE YTONG KUĆE

 

Uz svaku Ytong kuću dobivate slijedeće:

 • blokove i ploče za izgradnju svih nosivih i pregradnih zidova
 • Ytong elemente za betoniranje bez oplate, tj. kutne elemente s rupom, za vertikalne serklaže
 • “U” i “L” elemente za horizontalne i kose serklaže
 • Ytong tankoslojni mort za zidanje svih zidova
 • Ytong strop kao krovnu i međukatnu konstrukciju (kuće Lucija, Irena, Ivana i Marta imaju drveno krovište, pa ono nije uključeno u cijenu)
 • glavni projekt sa svim potrebnim prilozima za ishođenje građevinske dozvole (projekti arhitekture, konstrukcije, vodovoda i kanalizacije, jake i slabe struje, gromobrana s troškovnicima projekt građevinske fizike) te dio izvedbene dokumentacije (plan polaganja Ytong stropa s uputama za montažu i detaljna specifikacija Ytong materijala
 • prijevoz materijala na gradilište i istovar (uz uvjet osiguranog pristupa za istovar materijala; trajektni prijevoz na otoke nije uključen u cijenu)

CIJENA PAKETA JE FIKSNA GODINU DANA OD POTPISA KUPOPRODAJNOG UGOVORA I SADRŽI PDV.

 

5 pogodnosti u paketu Ytong kuće:  

1. prilagodba projekta različitim stupnjevima energetske učinkovitosti – preinaka projekta za izvedbu vanjskih zidova sa ili bez dodatne izolacije (blokovi 30 i 40 cm)
2. manje promjene tipskog projekta prema vašoj želji – ako se ne mijenja gabarit, konstrukcija kuće niti potrebna količina Ytong materijala – u obzir dolazi promjena namjena prostorija, položaja pregradnih zidova, položaja i veličine otvora /prozori i vrata/, proširenja otvora u nosivim zidovima
3. dio kompleta Ytong alata i uzorci pričvrsnog pribora
4. savjetovanje i potpuna podrška našeg tima u svim fazama gradnje
5. instruktivni materijal s uputama za gradnju

Osim navedenog, Ytong instruktor Dean dolazi na vaše gradilište i pokazuje izvođačima kako se pravilno gradi s Ytong materijalom (do 2 dana). Nakon što ste ishodili građevinsku dozvolu, preporučujemo Vam partnerske tvrtke i Ytong majstore – ovlaštene izvođače za gradnju kuće, koji ovisno o svojim slobodnim terminima, nude izgradnju kuće do faze koju želite s njima ugovoriti (konstrukcija, ROH BAU ili “ključ u ruke”).

 

 

Zatraži online katalog

Na Vašu e-mail adresu šaljemo najnovije online izdanje kataloga Ytong kuća.

Vaša e-mail adresa

Vaš poštanski broj

Izaberite mogućnosti informiranja i savjetovanja u nastavku. Pojedinosti o obradi vaših osobnih podataka možete pronaći u podacima o zaštiti podataka. Svoju suglasnost možete povući u bilo kojem trenutku s učinkom od trenutka povlačenja u odnosu na Ytong Porobeton d.o.o. redovitom poštom poslanom na adresu našeg sjedišta na pažnju koordinatora za zaštitu podataka ili emailom na adresu: privatnost@ytong.hr.

Molim pošaljite mi informacije o Ytong, Silka i Mutlipor proizvodima, uslugama, ponudama i događajima te pristajem na prikupljanje i obradu mojih osobnih podataka u tu svrhu sukladno pravilima privatnosti.Newsletter putem elektroničke pošte: Želim primati newsletter i prilagođene podatke o proizvodima, uslugama, ponudama i događajima društva Ytong Porobeton d.o.o. Moj pristanak također se odnosi na obradu mojih osobnih podataka za tu svrhu i prikupljanje osobnih podataka tijekom korištenja tih informacija (npr. e-pošta, letci, tijekom telefonskog poziva) kako bismo pružili personalizirane podatke.

B) VLASTITI PROJEKT

 

Ukoliko Vam ne odgovara niti jedan od ponuđenih tipskih projekata Ytong kuća, gradnja Vaše obiteljske kuće u Ytong sustavu moguća je i prema Vašem projektu uz besplatnu izradu specifikacije potrebnog materijala.

Izradu projekta prema Vašim željama možete naručiti kod Ytong projektanata koji poznaju Ytong sustav projektiranja i gradnje.

Dakle, ako već imate vlastiti projekt besplatno uz individualni projekt Vaše Ytong kuće dobivate također niz pogodnosti.

Besplatno uz Vaš projekt za Ytong kuću dajemo Vam:

 • specifikaciju Ytong materijala
 • Ytong instruktor Dean dolazi na Vaše gradilište i pokazuje izvođačima kako se pravilno gradi s Ytong materijalom (do 2 dana)
 • informativne brošure
 • stručno tehničko savjetovanje i potpunu podršku Ytong tima u svim fazama gradnje

Uz vas će Ytong stručnjaci biti od trenutka odluke o gradnji do useljenja!

Za izračun YTONG materijala priložite svoje tlocrte i presjeke.

Vaše ime i prezime (molimo popunite)

Vaš Email (molimo popunite)

Vaša adresa

Mjesto

Telefon (molimo popunite)

Priložite dokument

Priložite dokument 1

Priložite dokument 2

Molim šaljite mi informacije o Ytong, Silka i Mutlipor proizvodima, uslugama, ponudama i događajima te pristajem na prikupljanje i obradu mojih osobnih podataka u tu svrhu sukladno pravilima privatnosti.

NIJE U PAKETU

Ono što cijena paketa Ytong kuće ne uključuje je slijedeće:

 1. strojarski projekti (inst. plina, grijanje, hlađenje, ventilacija)
 2. projekti obnovljivih izvora energije
 3. ostali izvedbeni projekti (plan oplate, plan savijanja armature s iskazima i dr.)
 4. geodetski projekt i projekt iskolčenja
 5. geomehanički elaborat
 6. projekt okoliša i interijera
 7. ishođenje posebnih suglasnosti za građevinsku dozvolu
 8. građenje
 9. nadzor nad gradnjom i ishođenje uporabne dozvole

S Ytongom dobivate

Građenje s Ytong materijalom je brzo, precizno i jednostavno jer su proizvodi lagani, a velikih dimenzija. Ovdje pogledajte kako izgledaju! Ytong porobeton je ekološki termoizolacijski materijal, o čijim dodatnim prednostima možete više pročitati ovdje. Ako već imate svoj projekt, i tu smo vam na sluzi. Pogledajte kako!