Sve za novu kuću na jednoj adresi

ONE STOP SHOP

Zatražite stručnu podršku i krenite sigurno u gradnju

Što je One Stop Shop usluga?

Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu u segmentu obiteljskih kuća, prepoznali smo potrebu klijenata – privatnih investitora za cjelokupnom uslugom koja bi pokrivala baš sve aspekte nastanka novog doma pa smo s partnerskim tvrtkama osmislili uslugu koja će vam uštedjeti puno vremena, “živaca” i novaca.

Gradnja kuće vrlo je složen proces za kojeg su potrebna stručna znanja i vještine različitih profila iskusnih stručnjaka.

Kako bi realizacija vašeg projekta završila uspješno, kvalitetno i u što kraćem roku, na jednom mjestu nudimo usluge savjetovanja, projektiranja, ishođenje dozvola, raspisivanje natječaja i ugovaranje izvođača, vođenje projekta, stručni nadzor radova te na kraju – ishođenje uporabne dozvole za vašu novu kuću!

Zašto odabrati One Stop Shop?

 

  • Potpuna usluga i podrška stručnjaka; od prve skice vašeg doma do uporabne dozvole
  • Ekološki i energetski učinkoviti materijali i sistemska rješenja
  • Brza i sigurna gradnja
  • Široka baza provjerenih izvođača radova

Ako imate građevinsko zemljište za izgradnju kuće, imamo za vas sjajne vijesti: ujedinili smo snage, znanja i iskustvo s tvrtkama BRICMORE i 4UHA te smo pokrenuli partnerski projekt u kojemu nudimo potpuno novu ONE STOP SHOP uslugu.

Sve vezano uz vaš novi dom od sada možete jednostavno i brzo riješiti na jednom mjestu.

Predstavljamo Ytong HOUSE No.1

Riječ je o tipiziranom objektu brutto površine 190 četvornih metara, suvremenog dizajna, jednostavnih i pročišćenih linija koji se svojim izgledom odlično uklapa u različite krajolike i okoline. Ova elegantna katnica pruža brojne mogućnosti unutarnjeg i vanjskog uređenja te osigurava sve što je potrebno za ugodan život manjih i većih obitelji.

Preuzmite nacrte za YTONG HOUSE No.1

Ako imate zemljište na kojemu biste u što kraćem roku rado vidjeli upravo ovakvu kuću, obratite nam se s punim povjerenjem na besplatni info telefon 0800 7000. Veselimo se Vašem pozivu!

Postavite nam pitanje