Želite izgraditi YTONG kuću po vlastitom nacrtu?

U procesu ste gradnje, imate zemljište i projektnu dokumentaciju? Dajte svom projektu veću vrijednost i energetski razred uz pomoć Ytong materijala. Dostavite nam vašu projektnu dokumentaciju i besplatno ćemo vam napraviti specifikaciju za Ytong materijal

Za izračun YTONG materijala dostavite svoje podatke, tlocrte i presjeke.

* molimo popuniti polja sa zvjezdicom

  Vaše ime*

  Vaše prezime*

  Vaš Email*

  Telefon*

  Mjesto

  Vaša adresa

  Podsjeti me putem maila da pošaljem dokumentaciju.
  Želim da me nazovete u vezi dokumentacije.

  Ukoliko su Vam dokumenti veći od 5 MB ili imate *DWG dokument molimo Vas pošaljite nam ga direktno na našu info.hr@ytong.com e-mail adresu.

  Priložite dokument 1

  Priložite dokument 2

  Priložite dokument 3

  Izaberite mogućnosti informiranja i savjetovanja u nastavku. Pojedinosti o obradi vaših osobnih podataka možete pronaći u podacima o zaštiti podataka. Svoju suglasnost možete povući u bilo kojem trenutku s učinkom od trenutka povlačenja u odnosu na Ytong Porobeton d.o.o. redovitom poštom poslanom na adresu našeg sjedišta na pažnju koordinatora za zaštitu podataka ili emailom na adresu: privatnost@ytong.hr.

  Molim šaljite mi informacije o Ytong, Silka i Multipor proizvodima, uslugama, ponudama i događajima te pristajem na prikupljanje i obradu mojih osobnih podataka u tu svrhu sukladno pravilima privatnosti.