Suživot sa psima u Ytong kući

◂ Povratak na listu članaka

 

Suživot sa psima je najpoželjniji u današnje doba. Psi su jedni od najčešćih kućnih ljubimaca. Ni ne čudi kada vlasnicima pružaju toliko toga. Jedna on najboljih stvari posjedovanja psa je da vas oni tjeraju na svakodnevni izlazak iz kuće u šetnju. Iako to zna biti nezgodno za vrijeme kišnih dana, ali tada imajte pripremljeni ručnik kojim ćete obrisati šape svojem ljubimcu.

Fotografija: pixabay.com

Kako bi vaša Ytong kuća bila pet-friendly, te kako bi se vaš pas osjećao kao doma, potrebno je samo malo kreativnosti, planiranja i dizajna. Od malih do ogromnih prostorija, postoji mnogo načina kako napraviti životni prostor da bi se vaš najbolji prijatelj uklopio u svojem domu.

 

Spa za pse

Spa za ljubimca kao što je ovakav omogućava svako kupanje mnogo lakšim. Nema presavijanja iznad niti ručnog crijeva za ispiranje. Kupanje ljubimaca u posebnoj prostoriji, ili prostoriji za ostavu, omogućava manje nereda i jednostavno čišćenje.

 

Fotografija: pinterest.com 

 

Ugrađene posude za hranjenje

Ova ideja je savršena za iskorištavanje neiskorištenog prostora na dnu kuhinjske ili pomoćne prostorije. Instalirajte je ispod ormarića na kojem namjeravate pohraniti hranu za pse ili ostale zalihe kako biste uštedjeli vrijeme u svakodnevnoj rutini.

Fotografija: pinterest.com 

 

Spavaće sobe za pse

Ovaj glamurozni izgled savršen je za obitelji s više pasa, ili za ljude koji pružaju udomiteljske domove za pse po potrebi. Ove “spavaće sobe” mogu se ugraditi u garažu, podrum ili dodatnu spavaću sobu. Jednostavnost za čišćenje poda i površina je neophodno svim vlasnicima kućnih ljubimaca. Pogledajte praktične ideje za uređenje podruma.

Fotografija: pinterest.com 

 

Iskorištenost dodatnog prostora

Ono što se možda čini mali ili neiskorišteni prostor u kući, može se pretvoriti u spavaću sobu za pse. Neutralne boje i dekor na temu psa napraviti će dodatni šarm koji se lako može uklopiti u ostatak stambenog prostora.

Fotografija: pinterest.com 

 

Krevet na izvlačenje za vašeg ljubimca

Ako volite da vaš ljubimac spava u vašoj spavaćoj sobi ugradite im dodatni krevet. Kako naši ljubimci često vole završiti i u našem krevetu, ovo bi bilo idealno rješenje kako bi i vi i vaš pas imali ugodan san.

Fotografija: pinterest.com 

 

Mjesto za ležanje

Najvjerojatnije vaš pas ima svoje omiljeno mjesto za ležanje, a često se to mjesto nalazi na kauču. Kako bi očuvali vaš kauč od kućnih ljubimaca, držite ga prekrivenim dekom. Jednostavnije je deku baciti na pranje nego svaki drugi dan usisavati i čistiti kauč.

Fotografija: pinterest.com 

 

◂ Povratak na listu članaka

Pitajte YTONG stučnjaka