Majstori – gradnja kuće uz pomoć Ytong instruktora

◂ Povratak na listu članaka

Gradnja kuće ili nekog drugog objekta trenutno vam je pitanje broj 1 u životu? I vjerojatno se želite što prije useliti u svoj novi i kvalitetno izgrađen dom, bez nepotrebnih komplikacija?

Prvoklasan građevinski materijal i dodatne sveobuhvatne usluge spadaju među glavne faktore koji utječu na kvalitetu i brzinu gradnje kuće, a u konačnici i na, dugoročno gledano, isplativost investicije.

No, kvalitetan građevni materijal s odličnim termoizolacijskim svojstvima neće vas nužno dovesti do željenog energetskog razreda ukoliko nije i kvalitetno ugrađen.

 

Za dobro izvedenu kuću trebate dobrog majstora

 

Ytong sustav gradnje pruža upravo sve to!

Možete odabrati iz ponude već gotovih kuća ili donijeti svoj projekt.

Cijenu gradnje vaše kuće provjerite ovdje nakon što odaberete parametre koji vam odgovaraju.

Pri gradnji možete računati na pomoć Ytong instruktora gradnje.

 

Prije početka gradnje

Kad odaberete kuću i riješite svu dokumentaciju, spremni ste za konkretne poslove na terenu.

Važno je dobro organizirati gradilište prije dostave materijala te ga držati urednim tokom gradnje i slijediti uputstva za zidanje Ytongom.

Kad je Ytong u pitanju, izvođačima i investitoru na raspolaganju je instruktor gradnje koji će na gradilištu demonstrirati zidanje Ytong sustavom.

Takva se praksa u Ytongu provodi kako bi se radovi odvijali brzo i kvalitetno, što investitoru i izvođačima na gradilištu ulijeva sigurnost. Kvalitetno izgrađena građevina najbolja je referenca.

 

Ytong majstori i instruktori gradnje

S Ytongom je jednostavno raditi, ali treba znati
Ytong majstori su certificirani stručnjaci koji imaju bogato iskustvo i znanje o karakteristikama porobetona i aspektima njegove primjene na različitim tipovima gradnje. Pomažu pri gradnji Ytong objekata po cijeloj Hrvatskoj i prisutni su na svim značajnijim, ali i manjim Ytong gradilištima.

 

Posebno je važno što Ytong majstori, instruktori gradnje stječu iskustvo suradnje s ostalim majstorima – izvođačima. Pored edukacija izvođača koje obavljaju na gradilištima, sudjeluju je i na brojnim teoretskim i praktičnim prezentacijama koje tvrtka Ytong organizira u srednjim školama i trgovinama građevnim materijalima.

 

 

Majstori – izvođači žele učiti od Ytongovih stručnjaka

Često se događa kako su majstori – izvođači na nekome gradilištu uvjereni da „puno toga znaju“. No, brzo se uspostavi kako koriste standardni umjesto profesionalnog  Ytong alata ili da ne popunjavaju uredno sve fuge tankoslojnim mortom.

Ytong instruktori su zato nezamjenjivi u prvim danima početka gradnje kako bi majstore – izvođače dodatno obučili o radu s Ytongom.

U većini slučajeva majstori žele naučiti i prihvatiti sva stručna uputstva, jer shvaćaju kako će im ona pomoći da budu brži i efikasniji.

Na manja gradilišta Ytong instruktor gradnje dolazi u dva navrata.

Prvi put kad se postavlja prvi red Ytong blokova na a.b. ploču. To je vrlo važno radi postizanja horizontalnosti prvog reda koji diktira položaj svih sljedećih redova.

Drugi put dolazi prilikom postavljanja Ytong stropa. Ovisno o potrebi i veličini gradilišta, broj posjeta može biti i znatno veći.

 

Tko su Ytong majstori i instruktori gradnje?

Ytong majstori su obučeni stručnjaci, posvećeni realizaciji grube gradnje u okviru Ytong sustava gradnje.

Predstavljaju vašeg odgovornog partnera na kojeg se možete maksimalno osloniti prilikom gradnje doma.

 

Koje su prednosti suradnje s Ytong majstorima?

 

1. Stručna, precizna i brza realizacija grube gradnje

Ytong majstori će osigurati stručnu i brzu realizaciju grube gradnje vrhunske kvalitete u skladu sa utvrđenim normama i uredbama iz domene građevinarstva.

 

2. Nabavka cjelokupnog Ytong asortimana građevinskog materijala po najpovoljnijim cijenama

Ytong majstori tijesno surađuju sa trgovinama i skladištima građevinskog materijala te s toga znaju gdje se može nabaviti cjelokupni asortiman Ytong građevinskog materijala po najpovoljnijim cijenama.

 

3. Profesionalni YTONG alati

Ytong majstori imaju na raspolaganju kompletan set Ytong alata, koji ubrzava i osigurava točnost procesa izgradnje i radova građevinskim materijalom Ytong.

 

 

Gradnja nove kuće često je težak, dugotrajan, nepredvidiv, a ponekad i traumatičan proces. Problem pri gradnji kuće predstavlja i dugotrajno čekanje pripreme projekta gradnje, ishođenje građevinske dozvole, a počesto i troškovi gradnje premaše planirane. A gdje je tek sama izgradnja i dovršenje doma do useljenja!

Sve to ne mora biti stresno! Važno je odabrati dobrog partnera u tom procesu!

Ytong se već mnogo puta dokazao, na hrvatskome, ali i europskome tržištu!

 

◂ Povratak na listu članaka

Pitajte YTONG stučnjaka