Kako maksimalno iskoristiti prostor u maloj kući?

◂ Povratak na listu članaka

Ispod kreveta

 

Kako maksimalno iskoristiti prostor ispod kreveta? Često se dogodi da ispod kreveta naguramo razne predmete, nadajući se da nitko nikada neće znati koliko smo neorganizirani.

Ako živite u malom prostoru, zašto ne biste u potpunosti iskoristili prednost i stvorili prostor u domu tako što ćete ispod kreveta stvoriti ormar?

Foto: Pinterest

Prostor između hladnjaka i zida

 

Tko bi se još sjetio da taj mali prostor između hladnjaka i kućanskih elemenata postoji te ga se može iskoristiti za policu/ladicu u koju možete staviti stvari kao što su začini, razne teglice i ostale prehrambene potrepštine.

Foto: Pinterest

Iskoristite kutne prostore

 

Još jedno veliko rješenje za pohranu prostora je iskoristiti kutne prostore.

Razmislite o tome koliko često kutovi vaše kuće služe svrsi? Evo jedne sjajne ideje za skladištenje kutova s lijepim policama u koje možete staviti knjige ili slikovnice.

Foto: Pinterest

Skladište ispod stepenica

 

Prostor ispod stepenica iskoristite kako biste stvorili mjesto za pohranu stvari.

Možete napraviti ormar, ladice ili police ispod stubišta. Postoji mnogo načina na koje možete iskoristiti prednost ovog prostora.

Foto: Pinterest

Ispod ormarića

 

Zašto ne biste iskoristili dodatni prostor ispod ispod ormarića? To je idealno mjesto za plosnate i stvari koje ne zahtijevaju previše prostora.

Jednostavno napravite male ladice koje će se lako uklopiti s namještajem.

Foto: Pinterest

Iznad hladnjaka

 

Na hladnjak si možete izgraditi ormarić ili pregradne police kako bi prostor učinili lijepim i organiziranim. Ako živite u malom prostoru, definitivno će vam ovaj dio prostora dobro doći za pohranu stvari.

Foto: Pinterest

◂ Povratak na listu članaka

Pitajte YTONG stučnjaka