U nastavku vam izlažemo 10 energetsko učinkovitih kuća. Osim što su lijepe, donose i dugoročne uštede jer su građene sa suvremenim ekonomičnim materijalima. Upoznajte se s Ytong kućama.

1. Sara

Niskoenergetska Ytong kuća Sara odlikuje se divnim kamenim mozaikom na fasadi, balkonom i staklenim površinama te šarmantnom minimalističkom arhitekturom.

2. Bruna

Ytong pasivna kuća Bruna oduševit će Vas i svojim licem i naličjem. Uz dva povišena balkona i terasu, nudi udobnost kakvu svaka obitelj može samo poželjeti.

3. Matea

Ytong energetski učinkovita kuća Matea zamišljena je da ju od jutra do mraka ispunjavaju brojni veseli glasovi. Možda čak i Vaši turistički posjetitelji!

4. Bela

Ytong energetski učinkovita kuća Bela nudi elegantno prostranstvo bilo da je smještena na moru ili kontinentalnim obroncima.

5. Ema

Ytong niskoenergetska kuća Ema je funkcionalna obiteljska kuća koja stanarima nudi besprijekoran izgled, prostrani dnevni i savršeno mirni kat za noćenje.

6. Lucija

Ytong energetski učinkovita kuća Lucija je prizemnica s odličnim rasporedom prostorija koji jasno odvaja spavaći dio od boravka, blagavaonice i kuhinje.

Ytong energetski učinkovita kuća Milena zaista je drugačija obiteljska kuća. Razigrane trodijelne arhitekture, u unutrašnjosti njeguje intimu svih ukućana.

8. Helena

Ljepota Ytong energetski učinkovite kuće Helene prvenstveno dolazi iznutra – zahvaljujući prostranim zajedničkim prostorijama te čak tri kupaonice na katu.

9. Adrijana

U Ytong energetski učinkovitoj kući Adriana prepoznat ćete oazu za sve buduće slobodne dane i odmore koji Vam se smiješe jer je Adriana mini kuća snova.

10. Katja

Ytong energetski učinkovita kuća Katja je pravi apartmanski biser. Tri spavaće sobe, tri kupaonice te prekrasna okućnica oduševit će domaće i strane goste.