Gradite kuću?
Razmišljajte dugoročno uz Multipor mineralne izlolacijske ploče uz 20% proljetnog popusta.

 

Zašto upotrijebiti Multipor termoizolacijske ploče pri gradnji kuće?

Multipor je jedan od inovativnijih proizvoda u području kalij-silikat-hidratnog izolacijskog materijala, nudi projektantima i izvođačima jednu novu servisnu uslugu, cjelokupno oko ovog mineralnog negorivog građevinskog materijala. Dobra termoizolacija smanjuje potrošnju energije, a time i troškove grijanja i hlađenja objekta.

Multipor mineralne izolacijske ploče uspješno se primjenjuju već više od 20 godina kao negoriva izolacija u području fasade, unutarnje i vanjske izolacije, kao i izolacije krova i ploča.

Proizvode se prema visokim standardima kvalitete u energetski vrlo štedljivom proizvodnom postupku.

Postoje četiri namjene Multipor izolacijskih ploča:

  • za izolaciju stropa;

  • za unutarnju izolaciju vanjskog zida;

  • za vanjsku izolaciju vanjskog zida;

  • te kao rješenje za toplinske mostove na skeletnim konstrukcijama.

 

Postavljanje Multipor izolacije na strop

Moja preporuka za Multipor. Izolirao sam jedan zid spavaće sobe i dio stropa iznutra multiporom ali više zbog problema s gljivicama nego zbog same toplinske izolacije. Mogu reći da sam vrlo zadovoljan, a u sobi je i toplije. Za Multipor sam se odlučio zbog njegove paropropusnosti. Multipor nije najjeftinije rješenje ali mi se zbog svojih svojstava činilo najbolje. Kad se na njega zalijepi mrežica i podleta uopće se ne kuži da je na zid zalijepljena neka izolacija za razliku od knaufa.