Planirate gradnju kuće?

Ponovite gradivo za bržu, jeftiniju i sigurniju gradnju

 

1. PONOVITE GRADIVO ⇒

Pronađite energetski efikasnu alternativu tradicionalnim građevinskim materijalima

To ćete postići tako da zamijenite tradicionalni građevinski materijal s modernim – Ytong materijalom koji štedi energiju i koji je napravljen od isključivo prirodnih materijala. Tako ćete postići zdrav i ugodan boravak, a čvrstina betona jamči vam odličnu termo i zvučnu izolaciju.

 

2. PONOVITE GRADIVO ⇒

Sačuvajte toplinu vlastitog doma

Gradite kuću s Ytong blokovima kojim štedite na izolaciji. Zbog prirodnog svojstva porobetona, Ytong bijeli blokovi omogućavaju hlađenje i grijanje prostorije brže od klasičnih materijala. Zbog svojih šupljina i posebne strukture oni dozvoljavaju kući da “diše”, omogućavajući čist i ugodan dom bez vlage i velikih vrućina. Dakle, štedjeti ćete na grijanju, sanaciji vlage i hlađenju.

 

3. PONOVITE GRADIVO ⇒

Gradite brzo

Da biste ostvarili ostvarili veliku uštedu u vremenu potrebnom za gradnju, koristite Ytong energetski efikasne blokove koji se proizvode u većim dimenzijama te olakšavaju vremenski bržu gradnju (za razliku od klasičnih blokova znatno manjih dimenzija).

 

4. PONOVITE GRADIVO ⇒

Platite samo jednom

Ostvarite uštedu na svim troškovima radne snage. Ytong materijal vam jamči da za cijenu koju plaćate samo na početku dobivate i jamstvo da ćete uštedjeti na materijalu te si osigurati gradnju u jednom sloju bez dodatne termoizolacije. To ćete postići kvalitetnom gradnjom s Ytong termoizolacijskim blokovima koji s godinama ne gube na vrijednosti te su napravljeni da traju. Samim tim će i postavka svih elektro i vodovodnih instalacija biti lakša, preciznija i brža.

 

ODLIČAN 5

Kada ste ponovili gradivo i donijeli mudru odluku oko izbora Ytong materijala, sada uživajte u svim prednostima koje vam daje Ytong materijal:

  • vrhunska otpornost
  • optimalna zvučna izolacija
  • protupožarnost
  • jednostavnost obrade i oblikovanja
  • ekološki zdrav materijal
  • lagana gradnja bez nepotrebnih radova
  • dugoročan i trajan materijal

Upoznajte Ytong kuće i detaljnije se informirajte o gradnji